Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Két norvég arany biatlonban

2010.02.19. 13:12 - buzzz

Címkék: vancouver biatlon

A hölgyek 15 km-es egyenkénti indításos versenyét a norvég Tora Berger nyerte a kazah Jelena Hrusztaljova és a fehérorosz Darja Domracseva előtt. Az óriási meglepetésre ezüstérmes Hrusztaljova hibátlanul teljesítette mind a négy lövészetet, viszont gyengébb futóteljesítményt produkált. Salt Lake City olimpiai bajnoka, Andrea Henkel a 6. helyen zárt. Tófalvi Éva a 11. helyen zárt.

Norway's Tora Berger reacts after the women's 15 km individual biathlon final at the Vancouver 2010 Winter Olympics - 0

 

 

 

 

 

 

A férfi biatlonosok 20 km-es számában a norvég Emil Hegle Svendsen pályafutása első olimpiai bajnoki címét szerezte, miután mindössze 1 lövőhibát követett el, és kiválóan futott. A második helyen holtverseny alakult ki Ole Einar Björndalen és a fehérorosz Szergej Novikov között. Tagscherer Imre a 82. helyen végzett.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr341773039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása