Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Peterhansel nyert az autósok között

2010.01.08. 00:18 - rdani

Címkék: dakar

Csütörtökön rendezték meg az idei Dakar rali 6. szakaszát, a résztvevők Chilében versenyeztek, Antofagasta és Iquique között a szelektív szakasz 418 kilométer hosszú volt. Az autósoknál a győzelmet a motorral hatszoros, autóval háromszoros bajnok Stephan Peterhansel szerezte meg, igaz, mindössze 47 másodperccel előzte meg Carlos Sainzot. Peterhansel szerdán komoly műszaki problémákkal küzdött, és két órát vesztett az élmezőnyhöz képest, csütörtökre azonban annak ellenére ő lett a leggyorsabb, hogy visszaesése miatt rengeteg, elvileg lassabb autót kellett megelőznie a nap során.

Peterhanselnek ez már pályafutása során az 53. szakaszgyőzelme volt a Dakar ralin, amivel eggyel előzi meg a kamionosok között ma is szakaszt nyerő orosz versenyzőt, Vladimir Chagint.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr41655696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása