Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Razzoli első világkupa győzelme

2010.01.06. 20:53 - buzzz

Címkék: világkupa razzoli alpesi herbst

Az alpesi sí világkupa zágrábi szlalomversenyén az első futam után az idei első két szalomversenyt megnyerő osztrák Reinfried Herbst vezetett, mégpedig nagynak mondható, 64 századmásodperces előnnyel, és úgy nézett ki, ő fogja megnyerni ezt a versenyt is. Csakhogy Herbst rontott a második futamban, és visszacsúszott az ötödik helyre. A győzelmet az olasz Giuliano Razzoli szerezte meg, aki élete első világkupa győzelmét aratta. Érdekesség, hogy ugyanitt, Zágrábban állhatott fel először világkupa dobogóra pályafutása során, hiszen tavaly harmadik lett. A második helyen ugyancsak egy olasz versenyző, Manfred Moelgg végzett, 23 századmásodperccel elmaradva Razzoli mögött. Moelggnek ebben a szezonban ez a legnagyobb sikere, eddig ugyanis csak egyszer állhatott fel a dobogóra, a Val d’Isere-i szuperkombinációs verseny után, amikor harmadik lett. Zágrábban francia bronzérem született: Julien Lizeraux lett a harmadik. Neki a tavalyi szezonból van két szalom győzelme, de idén most állhatott fel először a dobogóra. A legnagyobb javulást a második menetben a kanadai Michael Janyk produkálta, aki az első menet 19. helye után összetettben feljött a hatodik pozícióba.

Winner Giuliano Razzoli of Italy mimicks sitting like a king on a throne, on the podium after the alpine ski, Men's World Cup Slalom race, in Zagreb,

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr501652627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása