Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Győzött a Steelers, kikapott a Colts !

2009.12.28. 07:27 - VASARELY

A bajnok Pittsburgh Steelers ezúttal a Baltimore Ravens ellen győzött szoros találkozón az NFL-ben. Egy mezőnygól döntött a győzelemről, amelyet öt és fél perccel a vége előtt Jeff Reed szerzett 38 yardról, így a 23-20-ra nyerő, 8-7-es győzelem-vereség mutatóval rendelkező Steelers továbbra is reménykedhet a címvédésben. A play-offba kerüléshez a jövő héten a Miami Dolphins ellen azonban idegenben kellene nyernie Ben Roethlisbergeréknek, igaz sorsuk már nem csupán a saját kezükben van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A forduló szenzációját az jelentette az NFL-ben, hogy a New York Jets ellen elveszítette veretlenségét az eddigi 14 meccsét egyaránt megnyerő Indianapolis Colts csapata. Payton Manning ugyan történelmet írt, hiszen az NFL-ben ő lett a negyedik olyan játékos, aki elérte az 50.000 passzolt yardos határt, de a meccs végén pihentette őt edzője, így kénytelen volt a kispadról nézni csapata vereségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr511627596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása