Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

NFL - 15. játékhét - Hárman is a rájátszában

2009.12.21. 11:57 - RáK

Címkék: nfl

Az NFL 15. játékhetének mérkőzései közül az egyik legizgalmasabbnak a San Diego Chargers és a Cincinnati Bengals összecsapása ígérkezett. A vendég Bengals játékosai lélektanilag pokolian nehéz helyzetben léptek pályára, hiszen a hét közepén, szerencsétlen baleset során csapattársuk, Chris Henry életét veszítette. A nehézszívvel pályára lépő, győzelme esetén az AFC Északi csoportját megnyerő vendégek szinte végig hátrányban játszottak, három negyed után 24-13 volt a házigazda San Diego előnye.

A záró játékrészt aztán egy Coles TD-vel nyitotta a Cincinnati, majd 52 másodperccel a találkozó vége előtt Shayne Graham mezőnygóljával ki is egyenlített 24-24-re. Amikor azonban már mindenki elkönyvelte volna a hosszabbítást, jött egy elképesztő drive a San Diego részéről, melyet Nate Kaeding 52 yardos, utolsó másodperces field goal-ja zárt le, amivel győzött 27-24-re a San Diego, amivel ráadásul bejutott a rájátszásba is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szintén vasárnap rendezték a Tennessee Titans és a Miami Dolphins összecsapását. A nagyszünetben 17-6 arányban a házigazdák vezettek, köszönhetően a sérüléséből visszatérő Gage touchdown elkapásának. A harmadik negyedben a differencia még tovább nőtt: Vince Young harmadik TD-passzával 24-9 állt az eredményjelzőn. Ekkor aztán előbb Ricky Williams futott egy TD-t, majd másfél perccel a vége előtt Fasano hat pontos elkapása után újra Williams futott a két pontos jutalomakciónál, kiharcolva a hosszabbítást. Ott aztán a Tennesse Griffin révén labdát szerzett, s végül Rob Bironas mezőnygóljával a szezont hat vereséggel kezdő Titans győzött 27-24-re, amivel immáron 50 százalékos a mérlegük.

 

A San Diego mellett a tavalyi döntős Arizona Cardinals, valamint az idei szezonban újra nagyon erősnek tűnő Philadelphia Eagles is kiharcolta a playoff-szereplés lehetőségét. Az AFC főcsoportjában még 10 csapat pályázik reális eséllyel a négy kiadó rájátszásbeli, helyért. Az NFC-ben már csak hárman, ám ott a Green Bay és a Dallas helyzeti előnyben van.

 

Összes eredmény:

Jacksonville Jaguars-Indianapolis Colts                  35-31

New Orleans Saints-Dallas Cowboys                      17-24

New York Jets–Atlanta Falcons                              7–10

Baltimore Ravens–Chicago Bears                           31–7

Denver Broncos–Oakland Raiders                         19–20

Detroit Lions–Arizona Cardinals                           24–31

St. Louis Rams–Houston Texans                            13–16

Tennessee Titans–Miami Dolphins                          27–24 –OT

Buffalo Bills–New England Patriots                      10–17

Kansas City Chiefs–Cleveland Browns                  34–41

Pittsburgh Steelers–Green Bay Packers                  37–36

San Diego Chargers–Cincinnati Bengals                27–24

Seattle Seahawks–Tampa Bay Buccaneers            7–24

Philadelphia Eagles–San Francisco 49ers                27–13

Carolina Panthers–Minnesota Vikings                   26–7

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr31612829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása