Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Lengyel aranyérem a 105 kg-osok között a súlyemelő vb-n

2009.11.29. 11:31 - buzzz

Címkék: világbajnokság súlyemelés

Utolsó napjához érkezett a Koreában zajló súlyemelő világbajnokság. A 105 kg-os súlycsoportban nem tudott elindulni az elsőszámú esélyes, Andrej Armanov, Peking olimpiai bajnoka, sérülés miatt. Az ő hiányában a pekingi negyedik helyezett, Marcin Dolega, a volt világcsúcstartó szerezte meg az összetett aranyérmet. Dolega három éve már szerzett egy világbajnoki aranyat, most ezt ismételte meg, mégpedig úgy, hogy mindkét fogásnemben ő volt a legjobb. A második helyen az orosz Dimitrij Lapikov végzett, aki Dolega első világbajnoki címe megszerzésekor is ezüstérmes lett, a harmadik pedig a grúz Albert Kuzilov.

 Marcin Dolega of Poland strains in the clean and jerk of the men's group A 105-kilogram category of the World Weightlifting Championships in Goyang, w

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr131560433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása