Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Hazai győzelemmel ért véget a súlyemelő vb

2009.11.29. 11:33 - buzzz

Címkék: világbajnokság súlyemelés

A plusz 105 kg-osok mezőnyével zárult a világbajnokság. Örülhettek a hazai szurkolók, mert ez az aranyérem otthon maradt. A koreai An Yong-Kwon a szakításban még csak a harmadik helyen végzett 198 kg-os teljesítménnyel, ugyanis a 206 kilót nem tudta felemelni. A lökés viszont neki sikerült a legjobban, és 2 kg-ot vert az ukrán Artem Udachinra, aki ugyanennyivel előzte meg a koreait a szakításban. Ők ketten tehát azonos eredménnyel, összesen 445 kg-mal végeztek, és mivel a koreai versenyző bő 16 kg-mal könnyebb ellenfelénél, természetesen ő kapta meg az összetett aranyat. A legnagyobb súlycsoport aranyát mindkét nemnél a házigazdák nyerték.

 An Yong-kwon of South Korea, left, celebrates with his coach after the men's group A +105-kilogram category of the World Weightlifting Championships i

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr951560438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása