Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Dodgers és Yankees siker a föcsopordöntők soros mérkőzésein

2009.10.17. 08:21 - RáK

Címkék: baseball

Az észak amerikai profi baseball bajnokság rájátszása már a főcsoportdöntőknél tart. A Nemzeti Liga első helyéről a Los Angeles Dodgers és a Philadelphia Phillies négy győzelemig tartó páros mérkőzése hivatott dönteni. A párharc második összecsapásának a Dodgers Stadium adott otthont, és újra az első mérkőzést megnyerő Phillies kezdett jobban: Ryan Howard solo-hazafutásának köszönhetően egészen a nyolcadik inning aljáig vezettek a vendégek. Akkor aztán két kapitális hibát is elkövetett a Philly: előbb egy dupla-játék során rontottak, amivel egy pontot szerzett a Dodgers, majd egy dobóhiba utáni sétának köszönhetően szerzett újabb egységet az LA, amivel végül 2-1-re megnyerték a meccset, és kiegyenlítették a sorozatot.

 Philadelphia Phillies' Pedro Feliz hits an RBI triple during the fifth inning of Game 3 of the National League Championship baseball series against th

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magyar idő szerint péntekről szombatra virradóra az Amerikai Liga főcsoportdöntője is kezdetét vette, a New York Yankees és a másik Los Angelesi csapat, az LA Angels részvételével. A párharc első találkozóját az új Yankee stadionban rnedezték, hűvös, szeles időjárási körülmények között. A fehér mezes hazaiaknak mégsem kellett sok idő a bemelegedéshez, hiszen rögtön a nyitó inningben Alex Rodriguez valamint Hideki Matsuki RBI-jének köszönhetően két pontos előnybe került a Yankees. Innentől kezdve pedig jöhetett a CC Sabbathia show: a 2007-ben a liga legjobb dobójának is megválasztott játékos csupán egyetlen futást engedélyezett az Angelsnek, így a párharc nyitómérkőzését 4-1-re nyerte a Yankees, és összetettben vezet 1-0-ára.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr571455392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása