Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Cseh, Kis, Hosszú és Jakabos is döntős

2009.08.02. 12:45 - buzzz

Címkék: úszás

A döntőbe jutás volt a tér a római úszó világbajnokságon az utolsó nap délelőttjén: a számunkra legfontosabb számban, a férfiak 400 méteres vegyesúszásában az amerikai Clary volt a leggyorsabb, őt követte Cseh László és Kis Gergő, valamint Ryan Lochte. Luca Marin is ott lesz a döntőben, mely előreláthatóan Cseh és Lochte között fog eldőlni. Sok mindent nem lehet levonni a délelőtti úszásokból, de az biztos, hogy a döntőket élőben adjuk, Cseh Laciék a program szerint 18 óra 14 perckor ugranak vízbe.

Ryan Lochte of the United States swims alongside Hungary's Laszlo Cseh, on his way to win the gold medal of the Men's 400m Individual Medley, at the F

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hölgyeknek is az utolsó napon rendezik a hosszabbik vegyesúszó szám fináléját, és itt is lesz magyar versenyző: Hosszú Katinka, aki Rómában már két bronzérmet is szerzett, a harmadik helyen jutott be a fináléba. Az előfutamok során Stephanie Rice, a szám olimpiai bajnoka volt a leggyorsabb, a második helyen pedig a 200 hát Róma bronzérmese, Elizabeth Beisel jutott be. A rövidebb szám bajnoka, Kukors nem indult a hosszabbik számban. Jakabos Zsuzsanna is ott lesz a döntőben, ő a 8. helyen jutott be.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr31282981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.08.02. 15:48:55

Nem tudok magammal mit kezdeni a döntőig. Már nagyon izgulok! Hajrá Laci, adjál nekik!

bendzsy 2009.08.02. 19:01:10

Gyerünk Laci!!! HAJRÁ ! Szurkolunk ! :)
süti beállítások módosítása