Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Orosz siker műúszásban

2009.07.21. 12:56 - rdani

Címkék: szinkronúszás

A papírformának megfelelően az orosz Natalija Iscsenkó nyerte a római vizes világbajnokság műúszó versenyeinek kötelező számát. Az orosz volt a szám címvédője, a pekingi olimpián pedig az orosz csapat tagjaként szerzett aranyérmet, ráadásul már a vasárnapi selejtezőben is ő volt a legjobb, így egyértelmű esélyese volt a döntőnek is. Iscsenkó eredménye kiváló, 98.667 pont volt a maximális 100-ból. A második helyezést a spanyol Gemma Menguel szerezte meg, csakúgy, ahogy két éve, a Melbourne-i világbajnokságon. Menguel hátránya öthatod pont volt az orosz versenyző mögött. A bronzérmes egy kanadai hölgy, Marie-Pierre Boudreau-Gagnon lett, aki már a selejtező során is harmadik volt. A szabadprogramot csütörtökön mutatják be a műúszók.

Natalia Ishchenko of Russia shows the gold medal of the solo technical synchronized swimming event, at the FINA Swimming World Championships in Rome,

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr981258726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása