Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Universum igazgató: Erdei a kedvenc bokszolóm

2009.07.06. 06:37 - varferenc

A hétvégén utolsó gáláján működött közre Jean-Marcel Nartz, az Universum Box Promotion technikai vezetője, aki 23 évet töltött a Sauerland-istállónál, majd 2002-től a rivális Universum egyik főembere lett, most helyét a fiataloknak átadván készül a nyugdíjas évekre, persze nem nagyon szeretne elszakadni az ökölvívástól. Nartzcal több interjú is készült mostanság és kedvenc bokszolójáról is ejtett pár szót. "A kedvenceim Olivarez, Ali és Carlos Monzon, a jelenlegi Universumosok közül igazából mindegyiket szeretem, de leginkább Erdei Zsolt bűvölt el. Emberileg egyszerűen csodálatos, mindig ott van egy kis huncutság a szemében, mindig készen áll az ugratásra. Óriási nyereség egy ilyen embert a barátodnak tudni."

Forrás: www.profiboksz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr921230111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takika 2009.07.06. 18:04:01

Leforditsam, amit mondott?
"Emberileg csodalatos, [...] huncutsag a szemeben [...]. Oriasi nyereseg [...]" O nem olyan, aki a gatyat is leperli rolam szerzodesszeges miatt, sot, meg rohog is rajta, hogy mennyire palira (Madarra) veszem.
süti beállítások módosítása