Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Szávay kiesett

2009.06.01. 00:12 - buzzz

Címkék: roland garros szávay

Nem sikerült a legjobb nyolc közé jutnia Szávay Ágnesnek, miután két szettben kikapott a szlovák Cibulkovától. Nem kezdődött jól a mérkőzés Szávay számára, hiszen rögtön az első játszma elején elveszítette az adogatását, majd ezt még egyszer megtette, így Cibulkova alig több mint fél óra alatt 6-2-re nyerte a szettet. A folytatásban Szávay játéka feljavult, a második szett elején elvette Cibulkova adogatását, de rögtön ezután eladta sajátját és ez megtörte a lendületét. Cibulkova 5 játékot nyert zsinórban, és aztán 6-4-re hozta a második szettet is.

 

Hungary's Agnes Szavay eyes the ball before returning to Slovakia's Dominika Cibulkova during their fourth round match of the French Open tennis tourn

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr741156036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása