Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Cavendish nyerte a 13. szakaszt is

2009.05.22. 22:08 - buzzz

Címkék: cavendish giro

A Giro d’Italia 13. szakasza következett ma, Lido di Camaioréból tekertek a versenyzők Firenzébe, összesen 176 km-t. A nagyon nehéz időfutam után az esélyesek leginkább pihenéssel töltötték az időt a mezőnyben. Teljesen sík volt a terep, ezért szinte biztosak lehettünk abban, hogy végül sprint fog dönteni. Hárman mindenesetre megpróbálkoztak egy szökéssel, de a mezőny nem engedte, hogy hazaérjenek, és bő 7 km-rel a cél előtt befogták őket. A főmezőny élén a Garmin és a Columbia csapata végzett kemény munkát, Farrarért, illetve Cavendishért. A harmadik nagy esélyes, Petacchi már a szakasz előtt megmondta, hogy ő Cavendishre fogja tenni a kereket, mert szerinte az angol pályavilágbajnok kapja a legjobb felvezetést. Az olasz kiválóságnak igaza lett, Boasson Hagen és Renshaw remekül vezették fel a hajrát, Petacchi viszont hiába próbálkozott, mert Cavendish, aki a szakasz elején bukott, megnyerte a sprintet.

 Britain's Mark Cavendish shows a pink jersey he received from Italian supporters after winning the 13th stage of the Giro d'Italia, Tour of Italy cycl

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr921138329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása