Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Folytatódik a csapatok és az FIA vitája

2009.05.15. 19:41 - VASARELY

Továbbra is zajlik a szópárbaj a Formula-1-es csapatok és a világbajnoki sorozatot szervező FIA között a jövőre életbe lépő ún. költségvetési sapka kapcsán. Az FIA elnöke, Max Mosley ugyanis kijelentette, hogy annak dacára sem változtatnak az előzetes elképzeléseken, hogy a Ferrari a közelmúltban a sorozattól való távolmaradással és az ügy jogi útra terelésével fenyegette meg őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr851123814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RenBoy 2009.05.16. 14:57:45

Üdv! Először is sok szeretettel szeretnék gratulálni az Eurosportnak, hogy immár 20.éve áll fenn és szolgálja ki a nézőket jobbnál jobb sportműsorokkal!

Amiért pedig ide írok (motorsport cikk) az az,hogy ma néztem az IFM közvetítést (International Formula Masters) és nagyon elnyerte a tetszésemet és érdeklődésemet ez a fajta versenyzés! Néztem az Eurosport magyar nyelvű weblapján hogy fent van e illetve van e róla valami egyéb információ de ez még épp nincs fent. Szóval a lényeg hogy jó lenne látni erről is cikkeket,információkat!

Köszönöm!
Jó kommentálást a kommentátoroknak,illetve további szép napot!
süti beállítások módosítása