Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Alex Cejka 5 ütés előnnyel vezet a zárónap előtt

2009.05.10. 11:04 - gnemeth@eusp.hu

Címkék: golf alex pga tour cejka players championship

Továbbra is a német Alex Cejka vezet a Players Championship PGA golftornán. Cejka az utolsó lyukat birdie-vel vette be, és 72 ütéssel zárta a harmadik napot, így 5 ütés előnnyel vághat neki a vasárnapi zárónapnak a második helyen együttállásban álló hat versenyző előtt. A hat versenyző között ott van Tiger Woods, a kétszeres US Open bajnok Retief Goosen, Jonathan Byrd, Ben Crane, Ian Poulter és a svéd Henrik Stenson is. Stenson állt a legjobban az üldözők közül, hiszen két ütésre is megközelítette a versenyben vezető Cejkát a harmadik nap közepén, de az utolsó öt lyukból hármat bogey-ra hozta, így visszacsúszott a többiek közé. Cejka 5 ütéses előnye a zárónap előtt a valaha volt legnagyobb a 36 éves torna történetében.

Alex Cejka watches his tee shot on 15th hole during the third round of The Players Championship golf tournament at TPC Sawgrass in Ponte Vedra Beach,

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr441112619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása