Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Álompár

2009.04.30. 07:55 - rdani

Címkék: golf tiger woods peyton manning

Csütörtökön kezdődik a PGA tengerentúli golfsorozat következő állomása az Észak-karolinai Quail Hollowban, ahol a hagyományoknak megfelelően a szerdai napon egy Pro-Am verseny keretében a legnagyobb golfsztárok amatőrökkel kerülnek párokba. Az idei párok érdekessége a Tiger Woods – Peyton Manning duó volt, hiszen a golf világelső az amerikaifutball háromszoros MVP-jével került egy párba.

 Tiger Woods, left, talks with Indianapolis Colts quarterback Peyton Manning as they walk down the fourth fairway during the pro-am of the Quail Holl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindig jó Peytonnal játszani. Néhányszor már játszottunk itt, és egyre jobb játékossá vált. Egész nyáron játszik, néha egész télen is, most már itt az ideje, hogy a focira fókuszáljon. Jól érezzük magunkat. Akár Peytonnal, vagy amikor Michael Jordannel játszottam itt, az a lényeg, hogy élvezzük. Ezek a srácok a barátaim, és mindig jó barátokkal játszani. Nincs erre túl sok lehetőségünk, mert a szezonjaink egymásra csúsznak, és különböző időpontban kell a saját sportunkban pályára lépnünk. Úgyhogy amikor megadatik a lehetőség, akkor jól érezzük magunkat. Egész nap beszólogatunk egymásnak. - mondta a torna után Woods.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr591094966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása