Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Talma nyerte az első szabadedzést

2009.04.11. 00:18 - VASARELY

A gyorsasági motors világbajnokság 2009-es idénye ezen a hétvégén Katarban kezdődik. A Moto GP kategóriában az ausztrál Casey Stoner volt a leggyorsabb a pénteki szabadedzésen, megelőzve a világbajnoki címvédő Valentino Rossit és az amerikai Colin Edwardsot.

A 250 köbcentiméteres géposztályban az ebben a kategóriában idén debütáló magyar világbajnok, Talmácsi Gábor volt a leggyorsabb pénteken, aki 41 ezreddel előzte meg a spanyol Alvero Bautistát és közel három tizeddel az olasz Mattia Pasinit. A másik magyar induló, Tóth Imre a 18. lett.
 
A 125 köbcentiméteres géposztályban a spanyol Julian Simon volt a pénteki szabadedzés leggyorsabb versenyzője. A brit Bradley Smith és a szintén spanyol Nicolas Terol voltak még a dobogón. Az időmérő edzéseket szombaton, a futamokat pedig vasárnap rendezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr641058762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pistabá14 2009.04.11. 10:02:31

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy jól ment Talmának s remélem folytatja a versenyen is így tud vagy még jobban!
Viszont ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném!
Tudja-e valaki, hogy legalább a neten lehet-e nézni a futamokat?
Ha igen legyen szives jelezze, mert nagyon amatőr vagyok.
Köszi!
Sziasztok! Pistabá14
süti beállítások módosítása