Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Nadal simán verte Murray-t az Indian Wells-i döntőben

2009.03.23. 07:48 - buzzz

Címkék: murray tenisz nadal indian wells

Az Indian Wells-i, 4 millió 600 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna döntőjében a világelső Rafael Nadal és az elődöntőben Roger Federert búcsúztató Andy Murray találkozott. Nadalnak valamivel simább elődöntője volt, mint a skótnak, a világelső ugyanis két játszmában győzte le Andy Roddickot, míg Murray három szettben lépett túl az egykori világelsőn. Az esélyek annyiból Murray mellett szóltak, hogy a legutóbbi két mérkőzésüket ő nyerte, ráadásul mindkettőt kemény pályán. Nadal tavalyelőtt győzni tudott az Indian Wells-i tornán, de tavaly nem sikerült a címvédés, mert kikapott Novak Djokovictól az elődöntőben. Nadalnak idén a Nalbandian elleni nyolcaddöntő okozott komoly nehézséget, azon a találkozón ugyanis mérkőzéslabdát kellett hárítania, a döntőben viszont a lehető legkisebb akadályt sem jelentette számára az utóbbi hónapok egyik legjobb formájában játszó teniszezője. A mérkőzés mindössze 1 óra 20 percig tartott, Nadal öt bréklabdájából négyet kihasznált, és 6-1, 6-2-re győzött.

A világelső nem mellékesen 605 ezer dollárt kapott a tornagyőzelemért.

 Rafael Nadal, of Spain, celebrates winning the men's final against Andy Murray at the BNP Paribas Open tennis tournament in Indian Wells, Calif., Sund

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr841019499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása