Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Síakrobatika

2009.03.04. 23:53 - gnemeth@eusp.hu

Címkék: freestyle sí

A japánban található INAWASHIRO-ban zajló freestyle sí világbajnokságon a férfiak mezőnyében az amerikai Ryan Onge nyerte a síakrobatikát. Onge 254 pontot kapott a két ugrására és az idei világkupában vezető kanadai Steve Omischl verte meg két ponttal. A szintén kanadai Warren Schouldice szerezte meg a bronzérmet 240 ponttal.

A nők versenyében a kétszeres címvédő kínai Li NINA nyert. Li honfitársát Xu Mengtao-t verte elég nagy, 6 pontos különbséggel, az ausztrál Jacqui Cooper bronzéremmel térthetett haza. A verseny vesztese a 2009-es világkupa győztese, az ausztrál Lydia Lassila, aki a kvalifikáción elesett első ugrásánál, így nem jutott döntőbe.
 
Women gold medalist Li Nina of China, third from left, men's gold medalist Ryan St. Onge of the United States, third from right, women's silver medali

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr66982188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása