Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Tiger Woods visszatér!

2009.02.25. 14:19 - RáK

Címkék: golf tiger woods pga tour

Már csak órák kérdése, és a világ elsőszámú golfozója 8 hónap után ismét megméretteti magát a profi golfozók legrangosabb sorozatában, a PGA Tour-on, a 8 millió dollár összdíjazású WGC Match Play tornáján. Tiger Woods a heroikus csatában megnyert tavalyi U.S. Open óta nem indult golftornán. Sérült térde már a múlté és saját bevallása szerint mind testileg, mind szellemileg erősebb, mint valaha, és ez nem sok jót ígér az ellenfelek számára.Tiger Woods watches his drive on the sixth hole during a practice round at the World Golf Championships Accenture Match Play Championship Tuesday, Feb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Semmi kétségem nem volt afelől, hogy visszatérek, igaz nem volt könnyű. – nyilatkozta Tiger – Sőt, néha elkedvetlenedtem, mert nagyon nehéz volt a műtött térdemet ismét bejáratni. Akinek valaha volt  atroszkópos műtétje, az tudja miről beszélek. Szerencsére idővel egyre jobb lett és amikor már láttam az alagút végét már könnyebb volt elvégezni a munkát.”

 

Woods visszatérésének természetesen a szurkolókon kívül a vetélytársak is örültek, még ha így kevesebb esélyük is van a tornagyőzelmekre.

 

„Elképesztő amit Tiger tett a sportágért, éppen ezért óriási öröm, hogy most visszatér a golf valaha volt legnagyobb és legelismertebb alakja – vélekedett a háromszoros major győztes Phil Mickelson – Nagyszerű érzés, hogy vele egy időben lehetek én is profi játékos. Igaz, hogy a visszatérése miatt a többi játékosnak kevesebb esélye lesz a tornagyőzelemre, ám ha valaki őt legyőzi, az sokkal többet ér, mint egy sima siker.”

 

A szezon egyik legérdekesebb és leglátványosabb tornájára a világranglista első 64 játékosa kapott meghívást. A tornán a sztárok négy csoportba lettek besorolva és egymás ellen páros versenyeken, úgynevezett Match Play formában játszanak majd az egyenes kieséses viadalon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr57965244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása