Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Petter Northug az üldözéses aranyérmese

2009.02.22. 17:32 - buzzz

Címkék: liberec petter northug üldözéses

30 km-es üldözéses versenyt rendeztek a férfi sífutóknak a libereci északi sívilágbajnokságon. Az első 15 km után, melyet klasszikus stílusban kellett megtenni, még a svéd Sodergren vezetett. Ekkor következett a léccsere, mely után szabadstílusban haladtak tovább a versenyzők. Négyen vezették a mezőnyt: Sodergren, Legkov, Northug és Di Centa. Kevesebb, mint 1 km volt hátra, amikor Northug ellépett a többiekből, és megnyerte a versenyt. Ez volt a norvég versenyző első világbajnoki érme; tavalyelőtt ötödik lett ugyanebben a számban. Sodergrené az ezüst, Di Centáé a bronz, és Legkov járt pórul, hiszen ő lemaradt az érmes helyekről.

 Norway's gold medal winner Petter Northug reacts after he crossed the finish line to winning the Men's 15 km Classic and 15 km Free Pursuit race of th

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr33958787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása