Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Sdunek: a Klitschkóknak nincs ellenfelük

2009.02.10. 13:12 - varferenc

Sdunek: a Klitschkóknak nincs ellenfelük

Az Universum vezetőedzője Fritz Sdunek szerint a három szervezetnél is világbajnoki címmel büszkélkedő Klitschko-testvéreknek jelenleg nincs ellenfele a nehézsúlyú mezőnyben. A két ukránt világbajnoki címig vezető tréner a Bild hasábjain nyilatkozott a jelenlegi konkurenciáról.

 

 

 

 

 

 

 

"Juan Carlos Gomez, éppen most készítem fel Vitalit a március 21-i meccsükre, nem sok esélyt látok Juan számára. David Haye-nek júniusban Wladimir ellen kellene bokszolnia. Egy gyors fickó, de mivel nála hiányzik a nehézsúlyú tapasztalat, ezért még egyáltalán nem sejti, hogy Vova mit is fog vele csinálni. Povetkin számomra a legígéretesebb jelölt jelenleg, kötelező kihívó az IBF-nél és még veszélyes is lehet rá. De most még azt gondolom, hogy ez a meccs túl korai a számára. Arreola nagy reménység a tengerentúlon, de számomra csak egy vad indián. Keményen üt és agresszív, de semmi technikája. Nem lenne vele probléma. Valuev pedig egy olyan ellenfél, akit mintha a Klitschkóknak találtak volna ki. Könnyebben nem is tudnák befejezni a művüket, mármint az összes cím megszerzését. Chagaevnek sokkal magabiztosabbnak kellene lennie. Nagyon elszánt, de a Klitschkók kibokszolnák. Dimitrenko az én védencem, vele kicsit elfogult vagyok, nem lenne jó egyik ringben sem állni."

Forrás: www.profiboksz.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr66934422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása