Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Túl az első napon a szánkó vb-n

2009.02.06. 23:21 - rdani

Címkék: szánkó

Hatalmas meglepetésre hazai győzelem született a nők versenyén az Egyesült Államokbeli Lake Placidben zajló szánkó világbajnokságon, mivel Erin Hamlin nyerte a viadalt. Az eredmény azért óriási meglepetés, mert 15 éve mindig német siker született a számban, a világkupában is évek óta minden versenyt Németország versenyzői nyernek. Most azonban egy ezüstöt szereztek Geisenberger révén, míg a bronzérem az ukrán Yakushenkoé lett.

 

Az olasz Gerhard Plankensteiner és Oswald Haselrieder nyerte a férfi párosok versenyét a Lake Placid-i szánkó világbajnokságon. A torinói olimpia bronzérmeseinek ez volt az első győzelmük nagy világversenyen. A két olasz ráadásul az első futamban 43 egész 641 ezredmásodpercre javította az olimpiai pálya rekordját. Az ezüstérmet a német Florschütz-Wustlich páros, míg a bronzérmet az amerikai Grimette-Martin duó szerezte meg.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr48927629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása