Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Elhunyt egy fiatal belga kerekes Katarban

2009.02.05. 22:01 - szpetra

Címkék: kerékpár nolf

Tragédia árnyékolta be a katari kerékpáros körversenyt, az egyik résztvevőt, a belga Frederiek Nolfot ugyanis csütörtök reggel holtan találták dohai hotelszobájában. A halál oka egyelőre ismeretlen. A Team Topsport Vlaanderen kerekese jövő kedden lett volna mindössze 22 éves,  a csapat vezetői szerint semmi nem utalt arra, hogy egészségügyi problémái lennének.

Frederiek Nolf 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eddie Merckx, a csapat szaktanácsadója is megdöbbenten nyilatkozott: Óriási tragédia ez számunkra, hiszen kollégák, társak voltunk. Természetesen mind együtt érzünk Frederiek családjával, és nincs túl sok erőnk így a mai versenyhez.
 
A csütörtöki utolsó előtti szakaszt a tragédia ellenére megrendezték, de a kerekesek ezúttal nem versenyeztek, a szakaszt egy perces néma imával kezdték. Pénteken jön az utolsó szakasz a katari körversenyen, 121 kilométer vár a kerekesekre a Sealine Beach és Doha tengerparti szakasza között. A tragédia ellenére a verseny tehát folytatódik tovább, összetettben a belga Tom Boonen vezet, 10 másodperc az előnye a brit Hammond előtt. A német Haussler további két másodperc hátránnyal a harmadik.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr46925301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása