Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Ismét Vonn győzött Garmischban

2009.02.01. 12:34 - rdani

Címkék: alpesi sí

Az alpesi sí világkupa ezen a hétvégén a németországi Garmisch-Partenkirchenben állomásozik, a holnap kezdődő világbajnokság előtti utolsó versenyt rendezték a hölgyeknek, egy szuperóriás-műlesiklást. A győzelmet némi meglepetésre az összetett világkupát vezető Lindsey Vonn szerezte meg, aki eddig csak egy nyolcadik és egy kilencedik helyet szerzett idén ebben a számban, de még az amerikai bajnokságon is csak a negyedik volt Super G-ben legutóbb.Lindsey Vonn, of the United States, salutes after winning an alpine ski, women's World Cup super-G race, in Garmisch Partenkirchen, Germany, Sunday, F

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennek ellenére a 19-es rajtszámmal induló amerikai kényelmes fölénnyel, több, mint hét tized másodperccel vette át a vezetést az addig élen álló Jessica Lindell-Vikarbytól. Ezután már csak egy másik svéd, Anja Paerson tudta megközelíteni Vonnt, de Paerson remek futama csak az ezüstéremre volt elég, Vonnt ezen a napon nem lehetett legyőzni. Vonn utoljára 2007 januárjában, több, mint két éve tudott szuperóriás-műlesiklást nyerni, ebben a szakágban a harmadik, összességében a 18. világkupa sikerét aratta a még mindig csak 24 éves amerikai. Mivel Maria Riesch csak ötödik lett, így Vonn további 55 ponttal növelte előnyét az összetett világkupában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr34915841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása