Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Colin Montgomerie az európai Ryder Kupa csapat kapitánya

2009.01.28. 21:52 - rdani

Címkék: golf ryder kupa colin montgomerie

Minden idők egyik legjobb Ryder Kupa játékosát, Colin Montgomerie-t választották a 2010-es Ryder Kupán részt vevő európai csapat kapitányának. Montgomerie a szavazáson a nagy esélyes, kétszeres Masters győztes Jose Maria Olazabalt előzte meg. A skót 1991-től 2006-ig minden Ryder Kupán részt vett, és meccset sem vesztett, a 2008-as csapatból viszont formahanyatlásra hivatkozva kihagyták, így a csapat nélküle veszített.

Colin Montgomerie from Scotland tees off on the 9th hole during the first round of the golf Desert Classic in Dubai, United Arab Emirates, Thursday, J
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ez nyilvánvalóan egy olyan pillanat, amelyre a legbüszkébb vagyok, természetesen óriási megtiszteltetésnek érzem a felkérést, nagyon büszke vagyok arra, hogy a Ryder Kupa Bizottság engem választott, hogy a 2010-es csapat kapitánya legyek. Persze nem csak megtiszteltetés, hanem óriási felelősség is, hogy rám esett a választás. Mivel tavaly Valhallában elveszítettük a Ryder Kupát, ezért mindent meg kell tennünk – és én megígérem, hogy mindent meg fogok tenni -, hogy 2010-ben hazai pályán, Walesben visszaszerezzük a trófeát. - mondta a 46 éves skót, aki minden idők legfiatalabb európai kapitánya lesz.
 
 
Montgomerie öt Ryder Kupa győzelemnek volt részese, így nem lehet kérdés, hogy a tapasztalata megvan ahhoz, hogy győzelemre vezesse az európai csapatot az amerikaiakkal szemben jövőre.
 
 
Ez egy rendkívül felelősségteljes pozíció, amit elvállaltam, rengeteg munkával jár, ugyanakkor ez a felelősség győzelmet fog eredményezni, a European Tour érdekében is nagyon fontos, hogy visszaszerezzük a Ryder Kupát. - fogadkozott Montgomerie.
 
 
A következő Ryder kupát 2010. október 1-jétől 3-áig rendezik meg, a helyszín a Walesben található Newport városa lesz.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr64909245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása