Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Zettel nyerte az óriásműlesiklást

2009.01.25. 21:42 - faga

Címkék: alpesi sí női világkupa

Az olaszországi Cortinában gyűlt össze a női alpesi sí világkupa sorozat mezőnye, hogy óriásműlesiklásban összemérje erejét. A hölgyeket, idei 19. világkupa versenyükön tökéletes időjárás fogadta. A mostani volt a 6. óriásműlesikló futam az idénre tervezett 8 verseny közül. Vasárnap az osztrákok domináltak, és valljuk be rájuk is fért a siker a szombati történelmi kudarcot, hozó lesiklást követően.

 

Vasárnap már az első futam után hatalmas különbségek alakultak ki. A versenyt végül az a Kathrin Zettel nyerte, akinek ez már a harmadik óriás-műlesikló sikere volt. Zettel mögött Michaela Girchgassel végzett a második helyen, míg a bronzérmet az első futam előtt még nagy előnnyel vezető Elizabeth Goergl szerezte meg. Utóbbi amúgy pár kapuval a vége előtt elesett, ám gyorsan felugrott és még a hiba ellenére is dobogós helyezést tudott szerezni. A mezőny marad Cortinában, hiszen hétfőn szuper-óirásműlesilást rendeznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr85902184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása