Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kröll első Világkupa sikere

2009.01.23. 17:03 - VASARELY

Címkék: alpesi sí

Ma délután az ausztriai Kitzbühelben a szuper-óriásműlesiklással folytatódott az egyik legrangosabb férfi alpesi sí Világkupa verseny. A futamra természetesen rányomta a bélyegét az, hogy a csütörtöki edzésen a svájci Daniel Albrecht egy bukás következtében nagyon komoly sérülést szenvedett el. Albrechtet egyelőre mesterséges kómában tartják, de a helyzethez képest az orvosok véleménye szerint bíztató az állapota. 

A pénteki versenyen osztrák győzelem született, de a hazai szurkolók számára a győztes személye mégis igazi meglepetés volt. Klaus Kröll ugyanis még soha nem nyert Világkupa versenyt, egészen a mai napig. Kröll a bormiói lesikló versenyen második volt idén és összesen négy dobogós helyezése is volt már, de győzni most tudott először. A második helyezett a norvég Aksel-Lund Svindal lett, aki 22 századmásodperccel volt lassabb Kröllnél. A harmadik és a negyedik helyen két svájci, Ambrosi Hoffman és Didier Cuche végzett. Az osztrák szervezőknek erre a hétvégére meglehetősen sűrű a programjuk, hiszen  egy lesiklást, egy szlalomot és egy kombinációt is terveznek még a kitzbüheli lejtőkre.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr88898068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása