Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Megint Loitzl a legjobb

2009.01.16. 20:40 - szpetra

Címkék: síugrás loitzl

A síugrók mezőnye ezen a héten Lengyelországban, Zakopanéban versenyez nagysáncon pénteken és szombaton. A hétvégén meglehetősen foghíjas a mezőny, hiszen a jövő héttől tengerentúli versenyek lesznek, és többen is már a világbajnokságra készülnek. Az összetett világkupa első három helyezettje mindenesetre ott van Zakopanéban: a négysáncverseny győztese, Wolfgang Loitzl, Gregor Schlierenzauer és Simon Amman. Utóbbinak azonban nem ment, már az első sorozatban sem ugrott nagyot, és a második sorozatban sem tudott igazán sokat javítani, így végül az ötödik helyen végzett. Loitzl ugrotta az első sorozat legnagyobbját, így a második helyen álló Schlierenzauer hiába javított második ugrásnál, Loitzl még nála is messzebbre repült, és 132 méteres második ugrásával megnyerte a versenyt Schlierenzauer és Schmitt előtt.

Winners of the 16th World Cup Ski Jumping Competition, Austria's Wolfgang Loitzl, left, finished second, Austria's Gregor Schlierenzauer, center, win

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr87882463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása