Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Riesch negyedszer

2009.01.11. 17:27 - faga

Címkék: alpesi sí női világkupa

Mariborban rendezték a női alpesi sí világkupa sorozat aktuális viadalát. A hölgyek a férfiakhoz hasonlóan műlesiklásban mérték össze erejüket. A várakozásoknak megfelelően a győzelmet a német Maria Riesch szerezte meg, akinek ez a mostani volt sorozatban a negyedik műlesikló világkupa sikere hat felvonást követően. Riesch finoman szólva is tönkre verte a mezőnyt, a német esélyt sem adott ellenfeleinek. Az első futamban már másfél másodperces előnyt szerzett, amiből 1 egész 15 századot meg is tartott a második helyen végzett Kathrin Zettel-el szemben. A viadal harmadik helyét Tanja Poutiainen szerezte meg. A finn hölgy pályafutása 33. dobogós sikerét aratta, idén ez volt a 6. sikere.  

A világkupa összetett versenyében győzelmének köszönhetően Riesch tobább növelte előnyét. A német klaszis 85-ponttal előzi meg a finn Poutiainen-t. A harmadik helyen az amerikai Lindsey Vonn áll további 28 pontos hátránnyal.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr11871207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása