Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Oroszország nyerte az oberhofi biatlon-világkupa női váltóversenyét

2009.01.07. 23:54 - RáK

Címkék: világkupa biatlon szlepcova zajceva jurjeva

A biatlon-világkupa a karácsonyi és újévi szünetet követően a németországi Oberhofban folytatódott, méghozzá a szerdai napon megrendezett négyszer hat kilométeres női váltóval. Ahogy az várható volt, a világkupa egyéni összetettjének első helyezettjét is soraiban tudó orosz négyes nem talált legyőzőre. Hiába kellett egy büntetőkört is teljesítenie a Medvedceva, Jurjeva, Zajceva, Szlepcova kvartettnek, így is magaboztosan, több mint egy perces előnnyel nyertek. Az idei 3. női váltóversenyből a 3-at tudta megnyerni oroszország.

A második helyet Ukrajna kaparintotta meg, ami nagyban a szinte tökéletes lövészetüknek köszönhető.  Az ukránoknak a 2008/09-es szezonban ez a legjobb helyezésük.

Ezek után nem meglepő, hogy a hazai pályán versenyző német váltó számára csalódást keltő eredmény a harmadik helyezés.

 Russia's team Svetlana Sleptsova, Olga Medvedtseva, Ekatarina Iourieva and Olga Zaitseva, from left, celebrate with Russian flag after won the women 4

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr90864608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása