Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Lányok a páston

2008.09.17. 10:55 - Mpanna

A női párbajtőrözők "B" kategóriájában Dani Gyöngyi két győzelemmel és három vereséggel kezdett, de zárójelben megjegyezném, hogy csak ázsiaiaktól kapott ki. Pálfi Juditnak sajnos nem indult jól a napja, csak egy győzelmet tudott begyűjteni a négy veresége mellé, pedig az ő csoportjában csak egy kínai volt. Aztán a táblán a nyolc közé jutásért 15-9-re legyőzte az olasz Vettrainot, de utána következett az első helyen kiemelt, későbbi bronzérmes tajvani Saysunee Jana, akitől már 15-4-es vereséget szenvedett. Dani Gyöngyinek nem kellett vívnia a negyeddöntőért, mert erőnyerő volt, viszont utána a kínai Fang Yao már útját állta, de csak három tussal tudta megverni. Utána viszont a kínai meg sem állt a döntőig, de bajnok nem lett, mert a Hong-Kong-i Yui Chong Chan jobb volt nála.

A női tőrözők "A" kategóriájában Juhász Veronikának drukkolhattunk, de ő valószínüleg elfáradt az előző napi küzdelmekben, mert sajnos egyetlen asszót sem tudott megnyerni a körben, így az elején kiesett. A párbajtőrözők között az éremről egyetlen tussal lemaradó Krajnyák Zsuzsa viszont 2-3-al végzett, így neki tovább szurkolhattunk. Pechére a táblán egy ázsiaival akadt össze, és a Hong-Kong-i Chui Yee Yu-nak csak egyetlen tust tudott adni, így a legjobb nyolc között számára is véget ért a verseny. Kevés vígasz, hogy Yu lett a későbbi bajnok, miután a döntőben legyőzte a kínai Chuncui Zhang-ot. A dobogón ezúttal is csak ázsiaik álltak, mert a bronzérem a Hong-Kong-i Sham Fan Pui-nak jutott.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr51667429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása