Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Vívódás

2008.09.15. 08:49 - P.D.R.

Főleg nekem, mert nőiesen bevallom, egyáltalán nem értek hozzá, úgyhogy mindenféle száraz eredményekkel tudok csak előállni, hogy aztán majd valamivel később Mészáros kollegina megmentsen, és szépeket írjon a szívének oly kedves sportágról.

Amire rá bírtam jönni, hogy ma párbajtőr van terítéken, Krajnyák Zsuzsa ukrán, Juhász Veronika pedig hong-kongi ellenfelet kapott az legjobb 8 között, Horváth Gábor viszont nem lépett tovább, csoportjában utolsó helyen zárta a napot. A lányok ezekben a percekben küzdenek az elődöntőért!

A körmérközések során Zsuzsi már összekerült jelenlegi ellenfelével, ahol vereséget szenvedett tőle. Összességében nem ez volt a jellemző eddig teljesítményére, mert 3 győzelemmel és 2 vereséggel 3. helyen végzett csoportjában. Juhász Vera ennél is jobb mutatókkal rendelkezik, ő csak egyszer kapott ki, méghozzá a hong-kongi Yu-tól, akit ma még senkinek sem sikerült megvernie.

Optimizmusra adhat okot, hogy negyeddöntőbeli Vera ellenfele a csoportjában Zsuzsa mögött végzett, akitől ki is kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr26663936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása