Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Ráczkó és Bencsúra sem jutottak döntőbe

2008.09.13. 04:02 - RáK

Címkék: úszás

Két úszónk csobbant vízbe a Paralimpia szombat délelőtti programjában, sajnos egyikőjüknek sem sikerült bekerülnie az esti fináléba. Ráczkó Gitta - hogy felejthetnénk el a tegnapi 100 méteres mellen szerzett bronzot - és Bencsúra Zoltán is 50 pillangón szállt harcba a legjobb nyolc közé jutásért.

France's David Smetanine prepares to start in a heat of the men's 150-meter individual medley SM4 at the 2008 Beijing Paralympic Games in Beijing Sund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindketten olyan futamban úsztak, ahol új világcsúcs született egy-egy kínai vrsenyző által. Gitta előfutamában Min Huang repesztett elképesztő, saját régi rekordjánál több mint két másodperccel jobb időt, Zoli úszásakor pedig Csing Hsziu javított fél másodpercnyit a világ valaha volt legjobbján.

Amennyivel aktuális előfutamaikban megdőlt a világcsúcs, nagyjából annyival maradtak le honfitársaink az esti programról. Ebből egyértelmű, Bencsúra járt közelebb a döntőhöz, hisz ő mintegy 5 tizeddel maradt le az esti programról. Ráczkó ennél távolabb, úgy két és fél másodpercre volt a továbbjutástól.

A 9. helyezés azt jelenti, hogy Ráczkó Gitta egy harmadik és egy hetedik hellyel zárta a pekingi kalandot, míg Bencsúra Zoltánnak egy darab 50 méter jutott Pekingben. Valószínűleg hölgyúszónk lesz elégedettebb a paralimpiai szereplésével.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr77661198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása