Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kovács Ervin harmadszor is 4.!

2008.09.11. 11:40 - RáK

Címkék: úszás kovács ervin

50 hát, 50 pille, 200 vegyes. Eddig ezekben a számokban állt rajthoz Kovács Ervin. A két sprintszám után boldogan nyilatkozta honfitársunk, hogy az egyéni csúcsainak a megdöntése, valamint a reggeli idők alapján reális a 4. helyezése.

Na de ha az embert harmadszor is csupán egyetlen hely - igaz sok másodperc, egész pontosan 11 - választja el a dobogótol harmadik döntőjében is, az azért pöttyet dühítő lehet. Még akkor is, ha Ervin ezúttal is egyéni legjobbját úszta. 

Egy érem már nagyon kijárna neki, főleg hogy egy 6 hónapos kisfiú várja haza az izgalmas játékszert. Milyen jól el lehetne altatni a picit egy érem csörgésével. Persze tudom, van korábbról, de egy pekingi is kellene. Még 100 méter mellen van rá sansz, a pénteken rendezendő szám ugyanis Kovács Ervin utolsó pekingi indulása. Szurkolunk neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr80658444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása