Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kovács Ervin és Sors Tamás a döntőben 200 vegyesen

2008.09.11. 05:14 - RáK

Címkék: úszás sors tamás kovács ervin

3 úszónk is vízbe csobbant csütörtök reggel a Vizeskockában, mindhárman 200 méteres vegyesúszásban, mindenki a saját kategóriájában. 66%-os a döntőbe jutási arányunk a mai napon.

Egyetlen eddigi pekingi aranyérmesünk, Sors Tamás SM9-es kategóriában állt rajtkőre délelőtt, és ahogy azt edzője, Petrov Iván várta (petrovivan.blog.hu), a mellúszását leszámítva tökéletesen teljesített. A 3. legjobb idővel, picivel több mint 2 másodperccel lemaradva az 1-2. helyezettől tempózott a fináléba Tamás. Egy érem itt is kinézhet, ha délutánig megjön az a mellúszóforma, akár fényesedhet is.

Kovács Ervin SM5-ös kategóriában versenyzett délelőtt: ő a 4. időt úszta, ráadásul az ötödik legjobb idővel finalista, 50 pillangón pekingi aranyat szerző amerikai Perkins jócskán mögötte van. Kérdés, van-e innen előrébb? Ha nincs, Ervin harmadszor lehet 4.!

Csuri Ferenc is rajkőre állt és aztán vízbe is csobbant SM8-as kategórában. 26 századmáodperc(!!!) hibádzott neki a fináléhoz, csupán ennyivel úszott rosszabbat az utolsó, még döntőt érő 8. helyezettnél.

Folytatás délután, az eredményekről természetesen beszámolunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr97658150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása