Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Német győzelem női mountain bike-ban

2008.08.23. 06:10 - VÁTA

Címkék: kerékpár sabine spitz

A pekingi olimpia női mountain bike versenyének döntőjét rendezték ma hajnalban, ahol a német Sabine Spitz tudott győzni. A 27 km-es, összesen hat körből ál versenyen már az első körben elszakadt a többeiktől a német versenyző és előnyét végig tudta őrizni. Végül 41 másodperccel tudott nyerni a lengyel Maja Wloszczowska előtt. A harmadik helyet az orosz Irina Kalentyeva szerezte meg. A nagy meleg miatt többen feladták a versenyt, többek között a favoritnak számító spanyol Margarita Fullana és az olimpiai címvédő norvég Gunn-Rita Dahle is.

 Sabine Spitz of Germany celebrates after winning the women's mountain bike race at the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Saturday, Aug. 23, 2008. (AP

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr30628762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása