Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

A férfi 4x400-as váltóban olimpiai rekorddal nyertek az amerikai férfiak

2008.08.23. 17:58 - epongracz

Címkék: atlétika napi eredmény

Nem nagyon volt kérdés, ki nyeri a 4x400 méteres férfi váltót. Igazából a világrekordnak lehetett szurkolni, ám ahelyett 2:55,39-cel maradt az olimpiai csúcs; ennyivel nyert a LaShawn Merritt-ből, Angelo Taylor-ból, David Neville-ből valamint Jeremy Wariner-ből álló amerikai váltó. A második helyen sokáig a belgák haladtak, ám utolsó emberük nem tudta tartani az iramot a nagyokkal, így végül az ötödikek lettek. Második a bahamai, harmadik az orosz négyes lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr95629395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nigga 2008.08.24. 00:07:21

Angelo Taylor futása nagyon halvány volt,ahogy néztem 80 százalékos alpozás időszaki résztáv volt a részéről. Így nem lehet világcsúcsot fútni,meg hiányzik ehhez Michael Johnson 42 másódpercel vel kezdődő futása is. De nem baj nem kell sokat várni, és majd előszednek egypár jamaicai "tehetséget" és akkor talán megdől...
süti beállítások módosítása