Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

A baseball bronz Amerikáé!

2008.08.23. 07:51 - RáK

Címkék: baseball

Tudom én hogy ez elméletileg csalódás az Egyesült Államokban, de azért ez a félprofikból álló baseball csapat nem volt éppen acélos, avagy összeszokott. Kikaptak Kubától - kétszer is - valamint Dél-Koreától, és Japánnal is megszenvedtek a bronzmeccsen.

4 inning után még egál volt a találkozó - 4-4 - amikor az 5-ben nullázott Japán, Amerika pedig megtáltosodott. Szereztek két pontot futásból, majd Jason DOnald hazafutásával begyűjtöttek újabb kettőt.

Ez a 8-4-es állás ezek után már nem változott, így az Egyesült Államok válogatottja egy harmadik hellyel búcsúzott az olimpiáktól, hiszen a baseball - ideiglenesen vagy végleg - lekerül a nyári olimpia programjáról.

Hogy ki lesz az utolsó bajnok, az kiderül a délután 2-kor kezdődő Kuba - Dél-Korea összecsapáson.

USA's pitcher Kevin Jepsen, left, and catcher Taylor Teagarden congratulate each other on final out against Japan in their bronze medal baseball game

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr19628800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása