Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Döntőnek beillő elődöntő

2008.08.22. 08:59 - buzzz

Címkék: röplabda

Micsoda meccs volt az USA-Oroszország férfi röplabda elődöntő! Az első két szett az amiké, a harmadikban 27-25-tel szépítenek az oroszok, aztán egyenlítenek, és jöhet a döntő szett. Elképesztő izgalmak, hihetetlenül színvonalas játék, és hiába volt ott Mihajlov, aki szinte hátán vitte az oroszokat, az amerikaiak jobbak voltak, gyorsabbak, ruganyosabbak, pontosabbak. Ha nem is sokkal.

USA's Lioy Ball attempts to block the spike from Yury Berezhko of Russia during the men's volleyball semifinal match at the Beijing 2008 Olympics in B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lehetett volna ez a döntő, de történetesenlesz még egy elődöntő, Olaszország és Brazília válogatottjai között, melyet 18:45-től, felvételről megnézhetnek az Eurosporton.

Az Egyesült Államok férfi röplabdaválogatottja története során kétszer jutott be az olimpia döntőjébe, és mindkét alkalommal győzött. Előbb 1984-ben a brazilok ellen, aztán 1988-ban a Szovjetunió ellen. Ha a brazilok győznek az olaszok ellen, akkor megismétlődik a szöuli döntő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr13627181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása