Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Részeredmény, 3 szám után

2008.08.21. 10:41 - RáK

Címkék: öttusa horváth viktor balogh gábor

A férfi öttusázók túl vannak a 3. számukon is, ami után joggal reménykedhetünk egy éremben, főleg Horváth Viktor jelenlegi helyezését elnézve. Bár, én Balogh Gábort sem írnám le, remek versenyzőtípus, aki lovaglásával és futásával rengeteg szép sikert hozott már kis hazánknak.

Nicola Benedetti, right, of Italy, competes against Viktor Horvath, of Hungary, during the men's fencing epee portion of the modern pentathlon at the

 

 

 

 

 

 

 

Viktor a lövészet és a vívás után a 9. helyről vágott neki az úszásnak, ahol 1300 pontot szerzett 2:05.17-es időeredménnyel, ezzel összetettben feljött a 7. pozícióba. Amennyiben a lovaglás tökéletesre, vagy ahhoz közelire sikeredik, és netalántán valaki ront az előtte állók közül, a futást olyan körülmények között kezdheti meg... Ezt nem kiabálom el, de mindenesetre bíztató az eddigi szereplése, függetlenül attól, mennyi sérüléssel bajlódott a felkészülés során.

Sydney ezüstérmesére, Balogh Gáborra is áll az amit Viktornál írtam. Igaz Ő összetettben 15., ám a két befejező számban , fontos helyzetben ritkán ront. AZ úszás során 1276 pontot szerzett Gábor, 2:07.32-es idejével. A lóhúzásnál kell a mázli, de ha az megvan, jöhet egy betyáros lovaglás, ami után az első tíz közül lehetne nekivágni a kifulladást eredményező 3000 méteres futásnak.

Magyar idő szerint 11 órakor kezdődik a negyedik szám, a lovaglás, szurkoljunk együtt a két magyar versenyzőért!

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr43625683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marci (Győr) 2008.08.21. 10:59:02

Gyerünk srácok! Bízunk bennetek!
süti beállítások módosítása