Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kajak-kenu részsikerek

2008.08.21. 10:55 - RáK

Címkék: kozmann györgy

Az utolsó olyan napja ez a pekingi játékoknak, amikor a Shunyi Evezős központban nem osztanak érmeket a kajak-kenu versenyeken. Ma az 500 méteres középdöntőket rendezik, náhány számban  magyar résztvevőkkel. Lássuk, mit értek el honfitársaink.

Először Vereczkei Ákosért szoríthattunk K-1 500 méteren. Sima volt a döntőbe jutása a legutóbbi két olimpián ebben a számban 4. és 5. helyen végző klasszisunknak, aki majd szombaton száll újra vízre. Életében először nem a szám legfőbb favoritjaként.

 

Ezek után érkezett Vajda Attila, aki C-1 500 méteren szeretett volna fináléba jutni. Az inkább 1000-es menő Vajda magabiztos versenyzéssel, rajt-cél futamgyőzelemmel hasított a szombati döntőbe, tovább javítva a magyar csapat statisztikáját.

Amely statisztika annyiból áll, hogy minden számban volt döntősünk Attila futama után.

Már csak a kenu párosok középdöntője volt hátra, ahol a Sáfrán testvérpár indulhatott. Ők beugróként lehetnel ott Pekingben, a magyar sportélet egyik legnagyobb csillagának tragikus halálának következtében. Ők azzal tisztelegtek Kolonics György emléke előtt, hogy vállalták a részvételt. És mentek egy kört. Ennyi volt bennük, de csak tisztelettel lehet róluk beszélni.

Pénteken jön 6 finálé (5 az uraknak, 1 a hölgy négyeseknek), reális éremesélyekkel. És Kozmann Gyuriékkal. Akiket az égből segít Valaki! Hajrá Magyarok!

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr63625702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trixi 2008.08.22. 16:09:44

Nagyon örülök neki, hogy végre a magyarok is a "legjobbak" valamiben.
Nagyon szép volt.
Gratulálok.
Remélem a következő olimpia jobban fog sikerülni, de ez sem volt túlságosan rossz.
Kell lenni hullámvölgynek is, de én ezt nem annak nevezném.
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása