Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Hihetetlen

2008.08.21. 14:31 - gnemeth@eusp.hu

Címkék: tyson gay 4x100 méter

Azok után,hogy eddig sem szerepeltek jól az amerikaiak a vágtaszámokban, egy erős csapattal indultak a 4x100 méter elődöntőjében. Biztonsági váltásokkal is simán bekerültek volna a döntőbe, főleg úgy, hogy mind a lengyel, mind a nigériai váltó eldobta a botot a futamukban. Darvis Patton és Tyson Gay viszont amatőr hibát követett el. Patton nem várt addig, míg Gay teljesen birtokolta a botot és elengedte, így eldobták és kiestek a versenyből. Ilyen erős csapattal három közepesnél is rosszabb váltással ott lehettek volna a döntőben. Ehelyett mehetnek levezetni.

United States' Tyson Gay reacts after dropping the baton in the men's 4x100-meter relay during the athletics competitions in the National Stadium at

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr10626071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása