Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Veréb veresége

2008.08.20. 05:15 - VÁTA

Címkék: birkózás veréb istván

Vereséggel kezdte meg olimpiai szereplését a pekingi olimpiára az utolsó pillanatban vésztartalékként beugró birkózónk, Veréb István. A magyar sportoló Hatos Gábor fülkagylógyulladása miatt került a csapatba, és néhány nap alatt adott le 12 kilót, hogy indulhasson a 74 kg-osok között. A férfi szabadfogású birkózók között induló magyar versenyző tussal szenvedett vereséget az amerikai Ben Askrentől.

A junior Európa-bajnoki harmadik magyar birkózó az első menetet 2:0-ra nyerte meg. A második menet viszont annál rosszabbul sikerült, az amerikai előbb csinált rajta két pontot, majd tusolta a magyar fiút. Veréb reménye lehet a vígaszág még, de ehhez az szükséges, hogy az amerikai birkózó sokáig meneteljen és "magával vigye" a mi birkózónkat.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr19624034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása