Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Van már két elődöntős a férfi röplabdatornán

2008.08.20. 08:43 - buzzz

Címkék: röplabda

Az első negyeddönőben, ahogy várható volt, az oroszok 3-1-re verték Bulgáriát. Na de a második elődöntő már olyan izgalmakat hozott, amilyenre számíthattunk ezen a tornán! Az A csoport másodikja, Olaszország, a B csoport harmadikjával, Lengyelországgal találkozott. Az olaszok hozták az első két szettet, meglepően simán, 19-re, és 22-re. Aztán a lengyelek szépítettek egy még simább, 18-as szettel. A negyedik játszma már irtó izgalmakat hozott, és 28-26-os lengyel sikert. Következhetett a döntő szett, ahol megint nem volt elég a hagyományos pontmennyiség, ugyanis 17-15-ig tartott. Olaszország elődöntős.

Az olaszok ellenfele Brazília, vagy Kína lesz, az oroszoké az USA, vagy Szerbia.

Azt hiszem, lesznek még ilyen izgi meccsek.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr15624106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szoke bela 2008.08.21. 07:22:59

A Lengyel - Orosz meccset nem mellesleg Hobor Bela vezette, ha ugy alakulnak a parositasok meg vezethet a dontoben vagy az elodontoben
süti beállítások módosítása