Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Liu Xiang

2008.08.18. 05:27 - Bordin

Címkék: liu xiang

Arról szóltak a hírek, hogy a pekingi olimpia egyik arca, az olimpiai és világbajnok Liu Xiang achilles sérülés miatt nem lesz ott a 110 m-es gátfutás rajtjánál. Aztán mégiscsak közeledett. A bemelegítésnél már látszott, hogy tényleg nem egészséges de azért csak odatérdelt a rajtgépbe.
Aztán az első rajt rossz volt, Liu tett három lépést és szembesült vele, bármennyire is szeretné ez itt nem fog menni. Levette a rajtszámát és elbicegett, szegény.

China's Olympic champion Liu walks away

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr34620708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EurosportImádó 2008.08.18. 08:06:09

Szegény srác. IGy mostmár tényleg Robles-nek áll a zászlo a gyözelemre.

Pál Robin\\\"Javier\\\" 2008.08.18. 12:27:36

Hát igen ez elég szörnyű:(
Bár én Robles-nek szurkolok jó lett volna ha a döntőben együtt futhatnak, de ilyen fájdalmak amik az arcán látszódtak Liu-nak hát azt rossz volt nézni:S
Nagyon sajnálom hogy nem lehet ott a továbbiakban és nem védheti meg címét!!!
Ezek után Dayron Roblesnek max David Oliver az ellenfele mivel Trammel is sérülés miatt feladta a versenyt:(

s.szaby 2008.08.18. 13:21:30

Ez az Olimpia egyik tragédiája, drámája !
Hihetetlenül sajnálom! Látszott rajta, hogy mindent megtett azért, hogy "sajátjai" előtt futhasson illetve bajnok legyen !
Hihetetlen nagy döntővel leszünk így szegényebbek, mert a Liu-Robles-Trammel hármas azt produkálta volna !

SwedFan 2008.08.18. 20:16:07

Érdekes volt ez a Liu ügy. Az istenért egy futó achillesz sérüléssel a rajtnál? Ez vagy glóriát, vagy tolókocsit akar. Semmi esélye sem lett volna a következő futamban. Erre nem gondolt? Aztán meg integetés nélkül kivonult, az egész stadion miatta volt ott. Legalább meghajolhatott volna. Sokat változott. Nem tudom lessz e még a régi, akiért érdemes volt atlétikát nézni. Egy csillag aláhullását láthattuk?

Orsoly 2008.08.18. 21:09:13

sajnáltam szegényt :(

gykata 2008.08.18. 21:49:58

Szerintem mindent végiggondolt, hiszen profi, hiszen nála jobban senki nem ismeri a saját helyzetét. Az ember szíve mást mond, mit amit az esze. Néha nagyon nagy árat is hajlandóak vagyunk megfizetni bizonyos dolgokért. Vagy legalább megpróbáljuk, hátha lehetséges a lehetetlen mégis.

Ez egy olimpia, és valószínűleg ennek súlyát átérzi. Annak is, hogy Kínában jelkép. Ki tudja, lesz-e még olimpia, ahol rajthoz állhat? Pekingben pedig egészen biztosan nem.

Én nem gőgöt láttam rajta, hanem végtelen fájdalmat, ami arra készteti az embert, hogy elkullogjon...
süti beállítások módosítása