Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kettős kínai győzelem gyűrűn

2008.08.18. 14:06 - Mpanna

Címkék: torna

Eddig a férfi tornászoknál öt aranyat osztottak ki, ebből ötöt, azaz mindet a kínaiak nyerték.

A torna szerenkénti döntőiben a gyűrűn nem lett meglepetés, a várakozásoknak megfelelően az elmúlt két világbajnokságot nyerő kínai Chen Yibing győzött. Az ezüst az egyéni összetett bajnok Yang Wei-hez került, aki már az összetettben is gyűrűn szerezte legmagasabb pontszámát, és azt a szert meg is nyerhette volna, ha Yibing nem indul el ott is, hogy szokja a légkört.

A bronzérem az ukrán Oleksandr Vorobiovnak jutott, aki egy egész tizeddel meg tudta előzni az olasz Andrea Coppolinot, aki a világbajnokságon még csak kilencedik lett, viszont most azonos pontszáma lett a francia Danny Pinheiro Rodrigues-zel, aki rosszabb  pontszám miatt szorult hátrébb és lett végül ötödik.

 China's gymnast Chen Yibing performs on the rings during the apparatus finals at the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Monday, Aug. 18, 2008. Chen Yib

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr32621280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása