Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Alakulnak a férfi röplabda negyeddöntők párosításai

2008.08.18. 11:57 - buzzz

Címkék: röplabda

A B csoport küzdelmei már véget értek: jó kis körbeverés a vége az első három helyezett, Brazília, Oroszország és Lengyelország között. A pontarány alapján ez az első három sorrendje, negyedikként a friss világliga-győztes szerbek csatlakoztak. Nem gyenge a mezőny! A lengyelek egyébként óriási csatában győzték le az oroszokat; ezt a meccset az Eurosport közvetítette.

Az A csoportban még hátravan két mérkőzés: ha az amerikaiak, a papírforma szerint legyőzik a japánokat, akkor a mezőny egyetlen veretlen csapataként fejezik be a küzdelmeket. Olaszország Kínával játszik; ez a két válogatott már biztos továbbjutó, de még nem tudni a sorrendet. A bolgárok, az olaszok és a kínaiak a három továbbjutó hely tulajdonosai; kérdés a sorrend.

Russia's Sergey Tetyukhin, left, and Alexander Volkov, right, attempt to block the shot from Mariusz Wlazly, of Poland, during their men's volleyball

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr63621057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása