Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kegyelemdöfés a vívóknak: a kardozók sincsenek négyben

2008.08.17. 04:24 - Mpanna

Címkék: vívás kard csapat

A férfi kardcsapatunk lett a harmadik a háromból, amelyiknek sikerült megvernie saját magát. Szilágyi Áron első asszójában megilletődött, a másodikban megverte azt a Smartot, akitól kikapott egyéniben, és a harmadikat már úgy-ahogy, de hozta. Ezzel nem lett volna gond, mert Decsi Tamás tette a dolgát, de Nemcsik Zsolt is gyengén vívott, ami már a továbbjutásba került. 45-44-re kikaptak az amerikaiaktól, így a helyosztókkal folytatják, elmarad a magyar-orosz összecsapás, és az érem.

Ezzel a magyar vívóküldöttség számára Moszkva és Atlanta után Peking a harmadik olyan olimpia, ahol nem nyernek aranyat.

Hungary's Aron Szilagyi, left, and USA's Keeth Smart compete during their men's fencing individual saber round of 16 at the Beijing 2008 Olympics in B

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr57619343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EurosportImádó 2008.08.17. 06:02:05

Sajna ezen már nem csodálkozok.
Majd az evezsébe nyerünk aranyérmet egy kettöt és kifujt...
süti beállítások módosítása