Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

9:20-kor játszunk Ausztrália ellen

2008.08.16. 06:10 - The korean

Címkék: vizilabda magyar férfi vízilabda férfi vízilabda

A magyar férfi vízilabda válogatott mai ellenfele idén harmadik lett a világligán, 4 éve Athénben pedig a 9. helyen zártak. Itt az olimpián eddig nem szerepeltek rosszul, legyőzték a görögöket, és csak egy góllal kaptak ki Spanyolországtól, két napja viszont csúnyán megszenvedtek a harmatos Kanada ellen. Előttünk, 8 órától egy roppant fontos találkozót játszanak, Montenegró csap össze Spanyolországgal. Ez a meccs dönthet ugyanis a csoportelsőség kérdéséről köztünk és az Európa-bajnok között.

Ha Montenegró nem nyer 2 gólnál többel, akkor mi végezhetünk az élen (persze csak akkor, ha bejön a papírforma, és mindketten hozzuk a hátralévő, nyerhető meccseket), ha pont három találattal nyernének, akkor a két válogatott Spanyolországnak lőtt góljai rangsorolnak (nálunk ez 8), ha pedig 4-et, vagy annál többet hintenek, akkor Janovicsék az elsők, és ők mennek egyből az elődöntőbe.  

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr96618219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gold1972 2008.08.16. 08:17:56

Ha valaki megmondja, hogy ezzel a hülye szabályokkal mikor leszünk a csoport elsöséget, lemegyek hídba!
süti beállítások módosítása